Tuesday, January 31, 2012

Apa Saja FBI "Sudirman Dalam Kenangan"


Sempena mengenang pemergian Allahyarham Datuk Sudirman Haji Arshad yang genap 20 tahun pada 22 Februari depan, rangkaian Media Prima iaitu TV9 telah mengadakan satu segmen khas untuk mengimbau kembali perjuangan seni Penghibur No.1 Asia ini.

Program Apa Saja FBI, sebuah rancangan terbitan Primeworks Studios yang dikendalikan oleh pengacara dan penyampai radio popular Hot FM iaitu Faizal Ismail. Topik yang diketengahkan dalam program ini ialah "Sudirman Dalam Kenangan". Bakal mengimbau kembali nostalgia dan legasi yang ditinggalkan oleh Sudirman ketika hayatnya. Program ini telah dirakamkan di hadapan penonton di Studio NTV7 Glenmarie, Shah Alam semalam, sekitar jam 6 petang dan berakhir pada jam 10 malam.

Antara jemputan yang hadir pada program ini ialah mereka yang rapat dan pernah bekerja dengan Sudirman iaitu Daniel Dharanee Kannan (bekas pengurus Sudirman), Den Wahab (tukang jahit Sudirman), Fauzi Marzuki (komposer), Atai (anak saudara Sudirman), Che Mok @ Mokhtaza Ahmad (Pengurus Artis dan Repertoir Warner Music) dan Azhar (Peminat setia Sudirman).
Pelbagai pengalaman yang dikongsikan oleh mereka yang pernah bekerja dengan Sudirman ketika zaman kegemilangannya sekitar era 1980-an. Jangan ketinggalan menyaksikan rakaman Apa Saja FBI ini yang bakal bersiaran di TV9 di hatiku pada 25 Februari 2012 (Sabtu) jam 8.30 malam.

Studio Apa Saja FBI


No comments: